Bylder sprækker under forbøn

Jeg hedder Torben Nielsen, og vil gerne vidne om et hverdagsunder for at herliggøre Jesus.

For ca. tre uger siden opdagede jeg en lille knude under det højre skulderblad. Først troede jeg at det var et insekt, det føltes som jeg var stukket af en hveps. Men da knuden blev større og omgivelserne mørkeblå opdagede jeg at det var en byld og smerterne tog til. Bylden blev på størelse, med en lille barnehånd og presset tog til.

I løbet af ugen voksede der en til frem ved siden af, nu gjorde det virkelig ondt. Jeg bestemte mig for at gå til forbøn næste gang jeg kom til møde. Flere opfordrede mig til at gå til læge og få noget gjort ved det. Men jeg svarede : ødelæg ikke min tro! Jeg har besluttet mig for Jesus, som min læge.

Så inden jeg gik til møde forrige lørdag, hvor du talte Willy, tog jeg et klinisk tætsluttende plaster for at kunne holde ud at tage skjorten på grundet smerte.

Helligånden sagde, at jeg skulle gå frem til forbøn, så derfor kom jeg i tro. Mens du bad og lagde hænderne på mig udtalte du med myndighed: på din egen tro Torben tag imod helbredelse nu!

Der kom øjeblikkelig et sådant pres på bylderne at plastret blev løsnet. Jeg mærkede pludselig at min skjorte blev våd. Det løb ned af min ryg og bylderne blev tømt.

Tak for forbøn Willy og tak til Jesus.

Torben

Willy Griis (c) 2010-12