Taknemlig for alle de øjenåbnere

Hej bror Willy.

Jeg takker for bladet og CD'eren, som mor siger hun har fået. Jeg glæder mig til at høre den kan du tro. Hvor er jeg glad for alle de CD'er oppe fra jer af. Jeg må sige, jeg tror ikke jeg var kommet så vidt i vandringen uden budskabet, leveret fra Guds tjenere som I alle er som prædiker. I sær er jeg dybt taknemlig for alle de øjenåbnere I er. Så ser jeg forskel på skidt og kanel når I fortæller forskellen og forstår hvorfor frugterne nogen gange udebliver når jeg i bedste mening gjorde tingene uden først at være sikker på det var Jesus der ønskede. Tak til Gud for jer alle.

Det eneste jeg undre mig over er. Hvorfor er der ikke andre menigheder som har det samme lys og åbenbaring i miles omkreds. Det virker som om det kun er jer midt i landet som lyser ud til hele Jylland. Ja I er som et lys på en bakke der ikke kan skjules. Nu ikke sådan at forstå at jeg mener det kun er jer der er de få udvalgte og frelste slet ikke. Men gid flere forsamlinger dog ville høre lidt efter hvad Gud Herren siger igennem folk som jer.

Tak for alle dine prædikener Willy. Du er skyld i (Jesus i dig) at jeg er med og vil sikkert også stå med mig som en af dem, du kan sige til Herren, her er en mere af dem du gav mig.Du har virkelig været som den åndelige far og hyrde.

Kærlig hilsen i Jesus

Jan

Willy Griis (c) 2010