Begær om forbøn og bønnesvar

Kære Willy,

Jeg har en bøn til dig, vil du bede for min familie, tag os med i forbøn, det hele ser lidt sort ud nu, nedgang og sygdom. Jeg venter på prøver fra mine lunger, som jeg fik undersøgt under fuld bedøvelse for få dage siden, de mener jeg har lungekræft. Og i nat kørte min søn galt i bil. Han bor nu på Falster, hvor han flygtede hen efter, at have været i dårligt selskab, han drikker og tager stoffer.

Han flygtede over til min datter, som lige er smidt ud af hendes mand sammen med sine børn. Min søn drak sig fuld i nat sammen med en såkaldt kammerat og så kørte de med et hundrede kilometer i timen ind i et hus, men der skete forbavsende lidt. Han er forslået og er på hospitalet nu. Min kone er fortvivlet, vi har givet ham så mange chanser og vi elsker vores dreng, men han har brudt vores tillid så mange gange.

Vil du ikke godt bede for Ham.

Kærlig hilsen

Svend-Erik

Her er et bønnesvar fra Svend-Erik:

Mere glad kan jeg ikke blive, at nogen tænker på os og ovenikøbet beder for os! Jeg har, som jeg skrev til dig været indlagt og under fuld bedøvelse fået mine lunger undersøgt og nu har jeg resultatet. Deres mistanke om kræft er mindsket til næsten 0,00. Jeg er så glad.

Det viser, at bøn virker, tak min kære Gud!

Kærlig hilsen

Svend- Erik

Willy Griis (c) 2010