Bøn for prøvet familie

Uddrag af brev

Kære Willy,

Min far døde for kort tid siden, derefter døde min eneste brors eneste søn på 10 år. Så efter et år med turbolente og svære følelser ligger min stedfar nu på hospitalet. Jeg bragte ham derind i søndags med feber. Han havde ikke spist i flere dage og sov stort set hele tiden. Han har faste symptomer på kræft. Han har desværre ikke overgivet sit liv til Jesus.

Jeg kan selv intet gøre i situationen, for mit vedkommende har menneskefrygt og modløshed sat sit præg på mig som menneske. Jeg ved derfor, at jeg ikke i egen kraft er istand til at gøre noget som helst. Men må Jesus tage over og være det i mig, som jeg ikke selv kan være og derved give min stedfar mulighed for at forlige sig med Gud.

Hvis jeg kunne få dig til at bede for min stedfar og min mor, om at troen må blive tændt i deres hjerter, og at de ved Guds nåde må blive frelst, vil jeg være dig tak skyldig.

Dan

Svar fra Dan:

Tak for det matriale du sendte til mig. Det er som sendt fra himlen.

Gud er ved at gøre sit værk i mig, og gør alt som bidrager til den vej han på forhånd har udvalgt til mig, at følge. Han leder mig af et ukendt område, mens han langsomt trækker sløret fra mine øjne, så jeg ser den herlighed, Han har beredt for mig.

Må Gud være med dig i alt, og velsigne dig rigt.

Hilsen

Dan

PS! Ville blot sige, at min stedfar er blevet sendt hjem fra hospitalet i dag. De kunne indtet finde på ham. Selv betragter jeg det sådan, at Gud har hørt min og din bøn!

Willy Griis (c) 2010