Et råb om hjælp

Uddrag af brev

Kære Willy,

Jeg skriver til dig for at bede om forbøn. Jeg er så bange for døden. Det med dødsangsten har jeg haft i nogle år. Vil jeg komme ind i Guds rige? Jeg er så bange for dommen, at du ikke drømmer om det. Bed for mig. Det er ikke til at holde ud. Jeg har bedt og bedt, spekuleret og spekuleret på hvad jeg har gjort forkert.

Jeg ved jeg har syndet før i tiden. Jeg levede i et homoseksual forhold i mange år, men omvendte mig i 2005 og er helt udfriet fra disse tanker og lyster. Jeg hører ikke til din menighed, men kom til nogle møder du holdt et sted. Men jeg hørte ikke på dig da du tre gange lige så stille ved slutningen af mødet sagde, at der var en der levede i synd på dette område.

Jeg har flere gange tænkt på om jeg skulle bekende min ulydighed overfor dig på det område, men jeg slog det hen med at jeg jo var holdt op med det. Men så aligevel, tanken om at jeg bør gøre det for at komme af med den dårlige samvittighed på det område er flere gange dukket op.

Jeg har råbt og bedt til Jesus hele dagen i dag om at han må gribe ind i mit liv og begynde på ny. Og nu ligger jeg sagen frem for dig også i håbet om din forbøn.

Kærlig hilsen

NJ

Willy Griis (c) 2010