Frelse

Jeremias 5:25: Eders misgerninger bragte dem i ulave, eders synder unddrog eder det gode.

Jeg tror at grunden til at jeg kom ud i synden var at jeg var ulydig mod mine forældre. Det startede egentlig meget tidligt, men tog først ordentlig fat, da jeg blev 14-15 år. Det var da jeg flyttede hjemme fra, at problemerne stormede ind. Jeg begyndte at gå til fester, drikke, tage piller og alt andet skrammel og jeg fik hurtig problemer med en bande i Randers, men det var også godt nok, for så kunne jeg jo ikke komme rigtig ind i "varmen".

Det blev værre og værre for hver dag og jeg indså, at jeg havde et stofmisbrug, som var for stort til, at jeg selv bare kunne gå ud af det. Der gik et års tid, og jeg havde fået arbejde ved min onkel. Min far arbejdede der også, og han vidnede for mig om Jesus og det var som om, at der blev tændt noget inde i mig, en længsel og et håb. Kunne Ham Jesus virkelig sætte mig fri, men jeg var meget ked af, at blive en kristen igen, for jeg vidste, at jeg ville miste alle mine venner, og de ville sikkert også grine af mig.

Da jeg havde gået og tænkt over det et stykke tid, kom min far og spurgte om jeg ikke havde lyst til at komme til møde. Det sagde jeg straks ja til. Jeg og en af mine kammerater, som jeg plejede at ryge hash med, tog så med. Det var Willy, der skulle prædike, og da han var færdig foreslog han, at vi skulle tage et manna korn, hvilket er et lille stykke papir med et ord fra bibelen på. Til mig stod der; Johannes 14:23 Jesus svarede og sagde til ham: Om nogen elsker mig, vil han holde fast ved mit ord; og min Fader skal elske ham, og vi skal komme til ham og tage bolig hos ham.

Da Willy havde læst det højt, var der noget, der smeltede i mit hjerte, nu kunne jeg ikke stå imod længere, jeg måtte bare sige ja. Jeg kunne kende, at der var noget, der kaldte i mig og jeg vidste, det var Gud. Det blev så stort for mig, at jeg gav mit liv til ham. Lysten til at ryge forsvandt øjeblikkeligt og jeg havde kun lyst til at være sammen med Ham og gøre hans vilje. Det var skønt. Der var begyndt et nyt liv i mig. Mit sind var blevet fornyet jeg var blevet født på ny.

Læs: 1 Tess. 5:23

Jeg tror, det er meget vigtigt i disse tider at holde sig nær til Herren, for det er meget nemt at falde. Det er meget svært som ung, fordi der er så mange ting, der trækker, men vi må hjælpe hinanden og holde os nær til Herren, så skal det nok gå.

Amen.

Daniel Olstrøm, Randers

Willy Griis (c) 2010