Vidnesbyrd om epilepsi

Jeg hedder Linda og er 36 år gammel. Jeg har haft epilepsi siden jeg var omkring 9 år gammel. Dengang blev jeg bedt for 1 gang, men det hjalp ikke. Det var først da jeg blev voksen at der skete noget. Jeg tror at det først var der Jesus kunne komme til at gøre noget for mig.

Først tog han mine anfald, det er ved at være ca. 10 år siden. Så blev jeg bedt for igen, så at jeg kunne slippe af med medicinen for min krop var afhængig af medicinen. Det gjorde at jeg fik meget hovedpine.

Jeg gik til lægen og spurgte ham, hvad jeg skulle gøre. Han sagde at jeg eventuelt kunne tage en pille før jeg gik i seng. Det gjorde jeg så i et stykke tid.

Så skulle vi på lejr med menigheden Den Apostoliske Pinsekirke i Randers, hvor jeg talte med Willy Griis om det. Han bad for mig og Jesus hørte bønnen. Nu er det næsten 2 måneder siden vi kom hjem fra lejren og jeg har ikke bestilt ny medicin siden. Der er ikke flere abstinenser fra medicinen, så Jesus har endelig sat mig fri af epilepsien og medicinen. Gud er god.

Linda

Willy Griis (c) 2010